• senex

Nyheder

Efter at USA lancerede en chipregning, har Japan og Europa lanceret tilsvarende chipudviklingsplaner.Japan og otte virksomheder har etableret et nyt chipfirma for at samarbejde med Europa om at udvikle to nanometerprocesser.Dette vil synkronisere med chipprocessen i Samsung og TSMC og konkurrere med amerikanske chips.

w1Europa har også lanceret en chipindustriplan til 45 milliarder euro.Det er håbet, at i 2030 vil 20% af det globale chipmarked være opnået, hvilket er 150% højere end den nuværende andel på 8%.Chipfabrikken, selv TSMC og Intel vil bygge fabrikker i Europa.

Sammen med chipindustrien, som Kina gradvist har udviklet, har Kinas chips Nissan-kapacitet oversteget 1 milliard, og produktionskapaciteten på det globale chipmarked er steget til 16%.USA forsøger at konsolidere sin egen lederskab i chipindustrien.

Alt dette startede fra chippens dominerende handling, som USA begyndte i 2019. På det tidspunkt så USA et kinesisk teknologiselskab, der indhentede amerikanske chips med hensyn til teknologi.Kinesiske teknologivirksomheder producerer chips.

Men USA's tilgang besejrede ikke det kinesiske teknologiselskab, men inspirerede i stedet dette kinesiske teknologifirma til at arbejde hårdt for at udvikle flere chips.Sidste år blev mobiltelefonen lanceret af dette kinesiske teknologiselskab demonteret af udenlandske medier og fandt ud af, at indenlandske chips tegnede sig for 70 %. Den indenlandske chipandel af 5G små basestationer udgjorde mere end 50 %, og andelen af ​​chips fra USA Stater faldt markant til 1 %.

Som et resultat begyndte Made in China at fortsætte med at reducere indkøb af amerikanske chips og aktivt udvikle sin egen chipindustri.I de senere år har de kinesiske chipss fremskridt bevist, at praksis med at begrænse udviklingen af ​​kinesiske chips i USA ikke kan opnå resultater, men i stedet stimulerer potentialet for kinesiske chips.Kinesiske chips har ødelagt lagerlagring.Hullerne i industrier som chips, radiofrekvenschips og simuleringschips.Accelerationsudskiftningen af ​​indenlandske chips har skubbet Kina til at reducere importen af ​​97 milliarder chips i 2022, og indenlandske chips har øget deres selvforsyningsgrad til 30 %.


Posttid: Mar-03-2023